WishBOX, проект на Фондация “Мечти в действие”,  e уеб дестинацията за постигане на лични, академични и професионални мечти. Уеб платформата цели да мотивира, информира и вдъхновява младите българи при избора и подготовката им за кариера като създава забавни ресурси и запознава младежите с положителни ролеви модели.

Епизоди

iengineer

 Аз, инженерът

Наука и иновации се случват и в България, а възможностите за професионална реализация са много. Посетителите на това събитие ще могат да се срещнат с инженери, изобретатели и представители на бизнеса, и да научат повече за дейността им и перспективите на професията. Предоставяме на вашето внимание 32 епизода от 2014 и 2015 година, за да имате ориентация в бизнес средите в България. Събитието е организирано от Фондация Мечти в действиеWishBOX и Интер Експо Център.

hqdefault

 Аз, създавам

Замислял ли си се кой оформя средата, в която живеем? Как се планира един град? Каква точно е ролята на архитекта в създаването на сградите? Изобщо как може да направим града ни по-забавен, интересен и приятен за живеене? Ела, за да разбереш. Събитието се казва “Аз създавам”, безплатно е за гимназисти и ще можеш да спечелиш награди! Предоставяме на вашето внимание 7 интригуващи епизода от поредицата.

0000005759_w663

 Аз, ученикът

Защото вярваме, че учениците са способни на невероятни постижения, стига да поискат да ги постигнат! По време на “Аз, ученикът” ти представяме: презентации на супер интересни ученици с техните проекти, таланти, постижения; щандове на организации, които ще присъстват на място и ще дават безплатни консултации свързани с кариерно ориентиране, кандидатстване в университет, както и други любопитни дейности.  Приготвили сме ви 10 епизода от интересната поредица.

dc6b0bac58ea575ea666ddf291b9b30a

 За професиите

Какво ще правя, когато завърша училище? Кои са моите силните страни, качества, умения и интереси? Кои са подходящите за мен професионална област и образование? Какво искам за себе си и как да го постигна? Отговорите на тези въпроси можете да намерите в 35-те епизода от поредицата, посветена на кариерното ориентиране.