За любителите на пътешествията и туризма от 29.11.2023 г. започват нови епизоди на рубриката „Пътешественици с камера“по телевизия Травъл ТВ.

 

За приятелите на пътешествията, България и непознатите кътчета по света, за авантюристите, туристите, пътешествениците по душа, пътуващите по работа, мечтаещите да пътувате много – всички Вие, които в красотата на света откривате изкуство и намирате себе си, за Вас започва нова поредица в ефира на телевизия Травъл ТВ!

Всеки делничен ден ще можете да гледате приключенията на известни български травъл влогъри, чиито видеа представят различни дестинации от България и света. Чрез видеата  ще съпреживеете шеметната забава на техните автори, ще получите безброй идеи за вашите собствени пътешествия през очите на най-опитните, най-подготвените и най-забавните откриватели в България.
Независимо дали искате да преоткриете любимо място, да видите нещо непознато или да усетите порива на ветровете, просто си пуснете ПЪТЕШЕСТВЕНИЦИ С КАМЕРА по телевизия Травъл ТВ  и се забавлявайте!

В рубриката тази седмица ще видите Елена Иванова и филми от нейния канал ДРУМИ В ДУМИ. Ели, както я наричат всички, по образование е математик, по професия – програмист, а по дух – запален турист. В последно време открива и преоткрива немалко изключително хубави местенца тук, в България.

Предлага интересни идеи за разходки и екскурзии, а също така популяризира много от непознатите красоти на България.

Приятни забавления с филмите на ДРУМИ В ДУМИ в рубриката „Пътешественици с камера“ на телевизия Травъл ТВ!

 

Рубриката „Пътешественици с камера“ може да гледате всеки делничен ден от 20 00 часа по телевизия Травъл ТВ.

За автора - silviya

Няма коментари

Съжаляваме, коментарите са спряни за тази публикация.