Травъл ТВ стартира кампания за популяризирането на българските региони. Има толкова красиви и необикновени кътчета в нашата страна. Време е да ги опознаем и посетим!

Епизоди

1338383967_20120525_8241

Магическо пътуване в Източните Родопи – Момчилград

Разходете се в района на магическите Източни Родопи и го опознайте! Един проект, осъществен по Оперативна програма. Не го пропускайте!

geizera2

Община Сапарева баня

Опознайте района на Сапарева баня с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма “Експониране на етнографското наследство и природните забележителности на община Сапарева баня с прилагане на компютърни технологии”. Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Сапарева баня.

n

Община Невестино

Запознайте се с най-новият проект “Постоянна изложба на етнографското наследство и природните забележителности на община Невестино”. Потопете се в историята на община Невестино и животът на хората, който позволява да се съхранят фолклора и занаятите като потребност на човешкото творчество, поднесени в 9 части.

centralenbalkan

Национален парк Централен Балкан

Разположен в сърцето на Стара планина Национален парк Централен Балкан опазва уникално богатство от горски масиви, растителни и животински видове.Тук дивата природа е изваяла неописуеми пейзажи, скални феномени, дивни водопади. Разходете се в резерватите му.

qdddd

Кръстопът на вдъхновените – древна история търси нови разказвачи

Поредицата “Кръстопът на вдъхновените – древна история търси нови разказвачи” включва шест епизода посветени на духовните средища в Софийската Света гора. Водещия Веселин Калановски и неговите любопитни гости ще ни поведат по маршрута София-Ихтиман–Своге. Ще научите повече за манастирите, църквите, древните крепости и пътища около София.

_thumb

Поглед към отминалия бит на Кюстендилско

Забравените занаяти и традиции на един от най – интересните региони на България. Да отправим поглед към миналото си и да не забравяме корените си!

27962-398x278

Дестинация Рила

Поредицата “Дестинация Рила” е осъществена по проект “Туристически район Рила” и цели запознаването на повече хора с туристическата дестинация Рила и нейните забележителности. Популяризирането на околността ще допринесе за превръщането на „Дестинация Рила” в планински курорт от световна класа в България, който ще постави нови стандарти. Гледайте шестте епизода от поредицата в ефира на Travel TV и се запознайте с красотата на Рила.

rimlqni

Трансгранично сътрудничество между България и Сърбия

Гледайте шестте епизода от поредицата, която насърчава трансграничното сътрудничество между България и Сърбия. Филмите са посветени на забележителните културно – исторически крепости и манастири в двете държави, на природата и културата. Не го пропускайте!

HIS-MUSEUM

Средновековният град Шумен – 13 – 14 век

Една виртуална разходка през вековете. Един различен поглед върху историята на един древен български град.

Istoricheski_muzei_malkoTarnovo_17643

Община Малко Търново

Опознайте Община Малко Търново с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма изготвена по Оперативна програма за развитие на селските райони 2007 – 2013. Предоставяме Ви възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Малко Търново.

Alfatar

Община Алфатар

Опознайте Община Алфатар с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма изготвена по Оперативна програма за развитие на селските райони 2007 – 2013. Предоставяме Ви възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Алфатар.

270525_1872358299602_2223591_n-800x460

 „Странджа – Вечното завръщане“

Един филм, създаден по Проект: „Устойчиво управление и устройство на природен парк Странджа“ по оперативна програма Околна среда 2007 – 2013 година. Ще станете свидетели на изумителни природни картини и ще се пренесете на едно мистично място, което ще Ви заплени и ще искате да се връщате отново и отново!

IMG_9704

Община Драгоман

Опознайте Община Драгоман с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма изготвена по Оперативна програма за развитие на селските райони 2007 – 2013. Предоставяме Ви възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Драгоман.

novo selo

Община Ново село

Опознайте Община Ново село с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма изготвена по Оперативна програма за развитие на селските райони 2007 – 2013. Предоставяме Ви възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Ново село.

obstina_sevlievo

Община Севлиево

Опознайте Община Севлиево с помощта на един филм, който Ви предоставя възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмът е предоставен с любезното съдействие на община Севлиево.

3_7

Община Аврен

Опознайте Община Аврен с помощта на един проект, реализиран по Оперативна програма изготвена по Оперативна програма за развитие на селските райони 2007 – 2013. Предоставяме Ви възможността да научите повече за нейните богатства и ресурси. Запознайте се с историческото и развитие и вижте нейния модерен съвременен облик. . Филмите са предоставени с любезното съдействие на община Аврен.