Професия турист

Пътувайте без багаж! Пътувайте без да напускате своя дом! Пътувайте и опознавайте света безплатно! Посетете най – интересните и красиви кътчета на България и света! Просто превключете канала!

Епизоди

Професия турист – Испания, филм 1, 2 и 3

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Испания е една прекрасна дестинация, която привлича с приятен климат, красива природа и огнени танци. Опознайте я!

Професия турист – Тетевен

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Тѐтевен е град в област Ловеч, Централна Северна България. Той е административен и стопански център на едноименната община Тетевен. Красив и неповторим, той ще ви омае!

Професия турист – Враца

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Най – големият град в Северозападна България ви кани на гости. Може да ви предложи всякакви атракции! Красива природа и планина, паметници на култура и още много изненади.

Професия турист – Фетхие

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Фетхие е град в югозападна Турция, намиращ се на територията на вилает Мугла. Прекрасна туристическа дестинация за почивка и още нещо.

Професия турист – Бяла

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Бяла е град по поречието на р. Янтра в Североизточна България. Малък, но атрактивен и гостоприемен, градът няма да ви разочарова.

Професия турист – Банско

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Един от най – известните български зимни курорти, винаги натоварен през активния сезон и изкушаващ много туристи през лятото.

Професия турист – Дидим

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Град Дидим е разположен в югозападна Турция на източния бряг на Егейско море. Намира се на приблизително 200 км южно от Измир. Прекрасно екзотично място, което ще ви омагьоса.

Професия турист  – Кушадасъ

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Кушадасъ  е град в Турция, разположен на брега на Егейско море. Буквално преведено името на града означава “Птичи остров”. Няма да съжалявате ако предпочетете да прекарате почивката си тук!

Професия турист  – Бодрум

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Бодрум е град в Югозападна Турция, вилает Мугла. Градът е важно пристанище и една от най-известните туристически дестинации в Егейския регион и прекрасен курорт, от който ще останете очаровани!

Професия турист – Дубай, филм 1, 2 и 3

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Дубай е едно от седемте емирства, съставляващи Обединените арабски емирства, както и неговият най-голям град. Прекрасно място, в което ще се влюбите. Лукс, разкош и екзотика на едно място!

Професия турист – Кипър

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Прекрасният гръцки остров Кипър ви кани на гости. Чудесна атмосфера, красива природа, море и исторически забележителности. Това е една малка от преживяването, което ви очаква.

Професия турист – Ракитово

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Ракитово е обявено за планински климатичен курорт, през 1964 г. – за селище от градски тип, а през 1969 г. – за град. През 1977 г. става общински център. Интересно място, което си струва да посетите.

Професия турист – Виена

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Виена е столицата и най-големият град в Австрия, както и една от деветте провинции. Разположена на двата бряга на река Дунав, това един от най – красивите градове в Европа!

Професия турист – Истанбул, филм 1 и 2

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Истанбул е една от най-посещаваните дестинации – не само от българите, но и от пътуващите хора от цял свят. Необятен и заключил в себе си толкова история и тайни, той несъмнено е прекрасно място за посещение.

Професия турист – Прага, филм 1 и 2

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Столицата на Чехия се нарежда на едно от челните места за най – красив град в Европа. Ще се насладите на забележителна архитектура, приказна атмосфера и още нещо!

Професия турист – Румъния

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Нашата северна съседка е гостоприемна, интересна, красива и няма намерение да разочарова своите посетители. Страна на вампири и загадки! Посетете я!

Професия турист – Будапеща, филм 1 и 2

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Прекрасната столицата на Унгария е разположена на двата бряга на Дунав и ще ви плени с приказна архитектура, романтична обстановка и много истории, които е скрила в себе си!

Професия турист – Симитли

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Симитли е град в Югозападна България, област Благоевград. Град, който съчета в себе си природа, традиция и история. Разгледайте го с нас!

Професия турист – Инсбрук, филм 1, 2 и 3

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Ѝнсбрук е град в Западна Австрия и център на провинция Тирол. Разположен е в долината на река Ин в Алпите и е известен център за зимни спортове.

Професия турист – Грац

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Най – малкият град в Австрия привлича туристи от цял свят с прекрасната си атмосфера, архитектура и история. Посетете го и вие!

Професия турист – Залцбург

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Старият град Залцбург, разположен на южния браг на реката, е истинска барокова фиеста на църкви, площади, паркове и фонтани. Елате му на гости!

 Професия турист – Македония

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Западната ни съседка крие тайни и може да заплени всеки с природата и забележителностите си. Малка по площ, но богата на история и интересни обекти.

 Професия турист – Гърция

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Южната ни съседка е необятна и крие безкрайни красоти. Отиваме на посещение на великолепните скални манастири на „Метеора” и след това поемаме към романтичния Солун.

 Професия турист – Италия

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Романтична Италия е мечта на всеки турист. Прекрасна природа, богата история и култура, традиции и спираща дъха архитектура. И това е малко!

 Професия турист – Хърватия

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас!  Хърватия е държава в Югоизточна Европа. Граничи със Словения и Унгария на север, Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора на изток. На запад има излаз на Адриатическо море.

 Професия турист – Египет

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Египет, страна на безкрайни пясъци, фараони, пирамиди, легенди, магии и още толкова много неща! Любима дестинация, която никога не може да омръзне на туристите.

 Професия турист – Сърбия

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Небрежно чаровният нощен живот на Белград и равнините, обсипани с утешителни лозя и манастири, планини, пазещи исторически въстания и героична съпротива; любознателният турист ще открие доста интригуващи неща в днешна Сърбия.

 Професия турист – Анталия

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Анта̀лия е град на средиземноморското крайбрежие на Турция, административен център на едноименния вилает Анталия. Прекрасен луксозен турски курорт, който ще ви накара да забравите ежедневието си.

 Професия турист – Тунис

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Тунис е държава в Северна Африка. Спокойно може да се похвали с древна история, забележителни паметници на културата, съхранение традиции и екзотични курорти.

 Професия турист – Челопеч

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Челопеч е село в Западна България. То е център и единствено населено място в Община Челопеч, Софийска област. Разполага обаче с приказна природа и съхранени традиции, които ще ви върнат години назад и ще ви накарат да забравите ежедневието си.

 Професия турист – о. Тасос

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Гръцкият остров Тасос е на разположение за вашата ваканция. Няма да искате да се прибирате у дома. Прекрасни плажове, кристална морска вода, подбрани деликатеси и романтика са само малко от удобствата, които това място предлага.

 Професия турист – о. Корфу

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Още една перла в короната на гръцките острови. История, култура, архитектура и екзотика съчетани в едно за една незабравима почивка.

 Професия турист – Малта

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Мегасветлини, затвори от средните векове и Пещерата на Калипсо придават на Малта истински митичен характер. Тесните, покрити със заоблени камъни улици на градовете й са осеяни с ренесансови катедрали и Барокови дворци.

 Професия турист – Улуда

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Свикнали сме да възприемаме Турция като лятна дестинация, но нашата съседка има и отлични условия за ски и зимен туризъм. В южна посока от границата ски курортът Улуда ще ви посрещне с различни по трудност писти и приемливи цени.

 Професия турист – Солун

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Романтичен гръцки град с богата история, типична архитектура, множество забележителности и приятна атмосфера.

 Професия турист – Метеора

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Прекрасните скални манастири на Метеора са на разположение за вашата ваканция. Няма да искате да се прибирате у дома.

 Професия турист – Симитли

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Град Симитли е на разположение за вашата ваканция. Няма да искате да се прибирате у дома. Симитли е старо селище и средище на редица села от едноименната котловина.

 Професия турист – Банско

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Зимният ни курорт Банско е на разположение за вашата ваканция. Няма да искате да се прибирате у дома. Прекрасни пейзажи, дивна природа, планина и още много изненади Ви очакват.

 Професия турист – Зима в Белград

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Белград е на разположение за вашата ваканция. Няма да искате да се прибирате у дома. Атмосферата, особено през зимата е неописуема.

Професия турист – Катерини

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Катерини ви кани на гости. Може да ви предложи всякакви атракции! Разположен е в Пиерийската равнина, между планината Олимп и Солунския залив, градът готви много изненади.

Професия турист – Монако, Монте Карло, Милано

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас!  Прекрасни туристически дестинации за почивка и още нещо. Ще Ви накарат да забравите ежедневието си!

Професия турист – Загреб, Любляна, Андора

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Вълнуващо пътуване през прекрасни европейски градове. Не го пропускайте.

Професия турист – Сливница

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Град Сливница ще Ви посрещне и изпрати. Само на 30 км. от столицата, градът е прекрасно място, на което можете да се разсеете от забързания си режим на живот.

Професия турист – Барселона

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Един от най – красивите европейски градове може да Ви предложи от всичко по много. Прекрасно екзотично място, което ще ви омагьоса.

Професия турист  – Мездра

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Градът е разположен край река Искър  на изхода от Искърския пролом от Стара планина Няма да съжалявате ако предпочетете да прекарате времето си тук!

Професия турист  – Луковит

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Луковит е разположен на двата бряга на река Златна Панега. Цялата община Луковит се намира в преходен район между Дунавската равнина и Предбалкан. Посетете го!

Професия турист – Кан, Ница, Санремо, Генуа

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Вълнуващо приключение, след което няма да Ви се прибира вкъщи!

Професия турист – Верона

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Древният италиански град Верона ще Ви накара да се влюбите. Прекрасно място, богато на туристически атракции и подходящо за почивка.

Професия турист – Египет

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Пирамиди, фараони, древна цивилизация, мистика, пустини, камили и още много други възможности.

Професия турист – Албания

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Европейската държава ще Ви изненада с любопитни факти и причудливи места, които не сте предполагали, че съществуват.

Професия турист – Правец

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Град Правец се намира в малката котловина, през която преминава граница, отделяща физикогеографската подобласт на Стара планина от тази на Предбалкана. Посетете го!

Професия турист  – Виена

Пътувайте без багаж и без джобни и посетете едни от най – интересните места по света и у нас! Столицата на Австрия Ви кани да разгледате прекрасните и забележителности. Няма да съжалявате ако предпочетете да прекарате почивката си тук!

Няма коментари

Оставете коментар

You must be logged in to post a comment.