“Навън застудява и ракиено време настава!” е слогана на тазгодишното издание на Balkan Rakia and Spirits Fest.

Изложението ще се проведе на 1 и 2 декември от 14:00 до 21:00 часа в Зала 8 на Националния дворец на културата.

Посетителите ще се докоснат до повече от 300 марки ракии и високоалкохолни напитки от български производителите, както и традиционни спиртни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Босна и Херцеговина. Тази година предстоят и премиери на нови продукти като Касаба, ракия от фурми, Кортен ракия, от анасон и мед, Исперих ракия от пъпеш и много други.

Гост дестилерии на излжоението са Дестилерия PRUNA за сръбски ракии и джинове и дестилерия Sava Kovačević за сръбски ракии. Гост напитките, на които посетителите могат да се насладят са водка, джин, узо и различни коктейли, приготвени на място.

В програмата на изложението за включени различни мастър-класове, както и много изненади. На 01.12.2018 г. от 17:00 ще ни посвирят – Echoo Balkan Samba, които ще провокират въпроса може ли да има взаимодействие между балканския фолклор и самбата?

За улеснение на всички гости на Balkan Rakia & Spirits Fest и със съдействието на Меик 98 – дистрибутор на алкохолни напитки, през цялото време на Фестивала ще работи промоционален магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производител и ще може да зарадвате своите близки с коледни подаръци.

Входен билет – 15 лева, който осигурява посещение на щандовете и дегустации плюс подарък брандирана стъклена дегустационна чаша.

За автора - Пресиана Бонева

Няма коментари

Оставете коментар

You must be logged in to post a comment.